03.10.2017

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI MÜNASEBETİYLE ENGELLİ & MÜFTÜLÜK KAYNAŞMASI

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Bahçecik Özel Atlantis Rehabilitasyon Merkezinde Başiskele Müftülüğü olarak bir program gerçekleştirildi.Programa İlçe Müftümüz Abdulsamet ERKUL,İlçe Uzman Vaizimiz Muhammet YILDIZ,Atlantis Özel Rehabilitasyon Merkezi sahibi Mehmet Ali KAŞKA,Müdür Birol AKÇAY ve Başiskele Engelli Koordinasyon Başkanı Havuzlubahçe Cami İmam-Hatibi Durali ÖZCAN, Bahçecik Kız Kuran Kursu Öğreticisi Rukiye YAKUT, öğrenciler ve okul personeli katıldılar.
  Programa İlçe Uzman Vaizimiz Muhammet YILDIZ’ın Kur’an tilaveti ile başlandı. Devamında Başiskele Engelli Koordinasyon Başkanı Havuzlubahçe Cami İmam-Hatibi Durali ÖZCAN , Engelliler ve Cami eksenli bir sunum yaptılar. Daha sonra İlçe Müftümüz Abdulsamet ERKUL günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptılar.
Atlantis Özel Rehabilitasyon Merkezi Mehmet Ali KAŞKA ise böyle bir programdan ötürü Müftülüğümüze teşekkürlerini sundular.
Program sonunda katılımcılara çiçek ve çeşitli hediyeler takdim edildi.