05.12.2017

Engellilere Ziyaret

Başiskele Müftümüz Abdulsamet ERKUL ve Müftülük personelimiz, Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında bazı engellileri evlerinde ziyaret etti.

İlçe Müftümüz Abdulsamet ERKUL, İlçemiz Uzman Vaizi Muhammed YILDIZ, İlçe Müftülük Şefimiz Bekir MACİT ve Başiskele Müftülüğü Engelliler Koordinatörü aynı zamanda Havuzlu Bahçe İmam-Hatibi Durali ÖZCAN, Kirazlıkent Camii İmam-Hatibi Metin CEYHAN ve fiziksel engelli oğlu Muhammed Yakup CEYHAN'ı evlerinde ziyaret etti. Ziyaretlerinde İlçe Müftümüz engelli kardeşimize hediye takdim ettiler. Metin CEYHAN ve oğlu Muhammed Yakup CEYHAN'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İlçe Müftümüz ve personelimize teşekkür ettiler. Bununla birlikte İlçe Müftümüz Abdulsamet ERKUL, İlçe Müftülüğü personelimiz ve Kullar Fatih Camii İmam-Hatibi Kenan Yazıcı, Kullar Fatih mahallesinde ikamet eden engelli Ali DOĞAN'ı ziyaret etti. Ziyaretlerinde görme engelli Ali DOĞAN'la hoş sohbetler eden İlçe Müftümüz "Engelli kardeşlerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bugün sağlıklı yaşıyor olmamız yarın da sağlıklı olacağımız anlamına gelmiyor. Bu nedenle empati yaparak engelli kardeşlerimizin her türlü ihtiyacına koşmaya çalışıyoruz. Şunu hiçbir zaman unutmuyoruz. Hepimiz birer engelli adayıyız.''dedi. Ziyaretinden çok memnun kalan Ali DOĞAN, İlçe Müftümüz ve İlçe Müftülüğü personelimize teşekkür etti.