29.05.2018

Başiskeledeki İmam-Hatip Liselerine İslam Ansiklopedisi Hediye Edildi

Başiskele Müftülüğü ve Başiskele’de bulunan İmam Hatip Liselerinin dernek başkanlarıyla ortaklaşa düzenlenen programda, ilçemizde bulunan dört tane İmam Hatip Lisesine,44 +1 cilt Türkiye Diyanet Vakfı İslam Ansiklopedisi eseri okul kütüphanelerine hediye edildi.

Şehit Ozan Özen Anadolu Kız İmam-Hatip Lisesinde  Yapılan programda İlçe Müftümüz Abdulsamet ERKUL  yaptığı konuşmasında:

“İmam Hatipli olmanın bir kültür, bilinç ve kimlik olduğunu, öğrenci kardeşlerimizin bu kimliği sürekli taşımaları gerektiğini” bildirdi.

Yapılan programa Başiskele İmam-Hatip Liseleri dernek başkanları Hikmet KARASLAN, Mehmet YİRMİBEŞ, İmam-Hatip Okul Müdüresi Ayşe YAVUZ YÜKSEL, Müdür yardımcıları, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Şehit Ozan Özen Anadolu Kız İmam-Hatip Lisesi  öğrencileri, 44 cilt ve 1 ekiyle beraber Cumhuriyet tarihinin en önemli eserlerinden biri olan Türkiye Diyanet Vakfı İslam Ansiklopedisini kütüphanelerine yerleştirdiler.