27.02.2019

“ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE ” ŞİİRİNİ EZBERE OKUMA YARIŞMASI

Diyanet İşleri Başkanlığımızca “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi ” münasebetiyle 81 ilde lise öğrencileri arasında Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY ‘un  “ Çanakkale Şehitlerine ” şiirini ezbere okuma yarışması düzenlenecektir.

Bu kapsamda İlçe Müftülüğümüzde de yarışma düzenlenecek olup ilçede dereceye giren yarışmacılara ödül olarak altın hediye edilecek olup birinci olan yarışmacı il genelinde düzenlenecek olan yarışmaya katılacaktır.

Yarışmaya başvuru yapabilmek için :

• Lise öğrencisi olmak.
  • İlçe Müftülüklerine T.C. Kimlik Kartı ve Öğrenci Kimlik Belgesi ile mürcaat etmiş olmak.
  • En geç 13 Mart 2019 tarihi mesai bitimine kadar başvuru yapmış olmak.
  • Şiiri ezbere okumak.

Şartları aranmaktadır. İlçe birinciliği yarışması 15 Mart 2019 tarihinde düzenlenecek, il birinciliği yarışması ise 22 Mart 2019 tarihinde düzenlenecektir.