01.08.2019

Cami, Çocuk ve Aile Buluşması

İlçe Müftülüğümüz  tarafından, Yaz Kur'an kurslarına devam eden öğrenciler ve velileri ile birlikte "Haydi Ailece Camiye" programı düzenlendi. Kullar Mahallesi Merkez  Camiinde öğlen namazının ardından gerçekleştirilen programa halkın ilgisi yoğun oldu. Öğrencilerin Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, yine öğreticilerin söylediği ilahiler  ile devam etti.

Programda bir konuşma yapan İlçe Müftülüğü Uzman Vaizi Muhammet YILDIZ,  cami merkezli hayatın özellikle çocuklar, gençler ve aileleri ile beraber çok daha anlamlı ve kıymetli olduğunu, bu anlayışın yerleşmesi için aileler ve din görevlilerinin büyük sorumlulukları bulunduğunu belirtip, bu kapsamda çocuklara ve gençlere rol-model olmanın ve bu tür programların devamlılığının önemi üzerinde durdu. Program, Uzman Vaiz Muhammet YILDIZ' ın duası ile sona erdi. Program sonrasında katılanlara ikram yapıldı.