03.10.2019

Camiler ve Din Görevlileri Haftası “Cami ve Hayat” Temasıyla Başladı

Diyanet İşleri Başkanlığının her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında belirli bir tema çerçevesinde düzenlediği Camiler ve Din Görevlileri Haftasının bu yılki teması, ‘Cami ve Hayat’ olarak belirlendi.

İlçe Müftü Vekilimiz Muhammet YILDIZ, Müftülük Şefi Bekir MACİT , Başiskele Din Görevlileri Derneği Başkanı Kadir ÇELİKİZ ve Dernek üyeleri, Şaban ŞAHİNTÜRK ve Şüle ÖZKARAASLAN, İlçe  Kaymakamı Atilla KANTAY ile Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin ÖZLÜ'yü makamlarında ziyaret ettiler.

İlçe Müftü Vekili Muhammet YILDIZ, hafta nedeniyle düzenlenecek etkinlikler hakkında İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanına bilgi verdi.

İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanı ise Din Görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı.