12.03.2018

Yeni Cuma ADRB'den "Kadınlar Günü"Programı

Yeni Cuma ADRB’de DİB’in Kuruluş Yıldönümünde İl Müftülüğü Personel Eşlerine Yönelik Kadınlar Günü Programı Düzenlendi

Yeni Cuma Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından, Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Kocaeli İl Müftülüğündeki personel eşlerine yönelik bir kahvaltı programı düzenlendi.

İl Müftü yardımcımız Dr. Ravza Cihan, İl Müftümüzün eşi Sevim Doğan, İl vaizlerimiz ve uzmanlarımızın katılımıyla Yeni Cuma ADRB’de gerçekleşen program, Kuran Kursu öğreticisi Saliha Sağırlar hocamızın Kuran tilavetiyle başladı. Yapılan kahvaltı ikramının ardından İl Müftü Yardımcımız Dr. Ravza Cihan, Diyanet vakfının kuruluşu, işleyişi ve çalışmalarıyla ilgili bir sunum gerçekleştirdi. İl vaizlerimiz Merve Doğruyol ve Meral Göveç’in organizesini yaptığı program, Eğitim Uzmanı Gülsen Sünbül’ün “İslamda Kadın” temalı sunumu ve akabinde hoşsohbet eşliğinde güzel dilek ve temennilerle sona erdi. Katılımcılarımız programdan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Kocaeli İl Müftülüğü olarak Programın hazırlanması ve sunulmasında emeği geçen personelimize ve bütün katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz.