03.10.2019

İL MÜFTÜMÜZ EMEKLİ DİN GÖREVLİLERİMİZLE YEMEKTE BULUŞTU

İl Müftümüz Sinan CİHAN, “2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle emekli din görevlilerimizle yemekte bir araya geldi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası panel programından sonra gerçekleşen yemek davetine yıllarca din görevini yerine getirmiş emektar il müftüleri, il müftü yardımcıları, ilçe müftüleri, vaiz, imam hatip, müezzin kayyım, kur’an kursu öğreticisi’ nin katıldığı yemek davetinde konuşan il müftümüz Sinan CİHAN;  “ Öncelikle davetimize katılarak bizleri onurlandırdığınız için siz değerli meslektaşlarıma çok teşekkür ederim. Yıllarca din hizmetinin ifasında bulunan ve bu kutlu görevi ömrünün sonuna kadar devam ettirecek olan bizlerin sorumluluğu çok büyüktür. Rabbim yolunda hizmet etmekten bizleri hiçbir zaman ayırmasın. Son olarak sizlerle bir arada olmaktan son derece mutlu olduğumu ifade eder, Camiler ve Din Görevlileri Haftanızı tebrik ederim.” dedi.

Düzenlenen yemeğin sonunda konuşan emekli din görevlileri, bizleri unutmayarak bizlere böyle bir daveti yapan il müftümüz Sinan CİHAN’ a teşekkürlerini ifade ettiler.