04.10.2019

BAŞİSKELE DİN GÖREVLİLERİ DERNEĞİ İL MÜFTÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

Başiskele Din Görevlileri Derneği Başkanı ve aynı zamanda İzmit Gölkent Erkek Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu Derneği Başkanı Kadir Çelikiz ve yönetimi “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle İl Müftümüz Sinan Cihan’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette konuşan dernek başkanı Kadir Çelikiz; Başiskele Din Görevlileri Derneği olarak çalışmalarımızda bizleri her zaman destekleyen ve hiçbir zaman yalnız bırakmayan değerli il müftümüze ziyarette bulunduk ve bu vesileyle “Camiler ve Din Görevlileri Haftasını” tebrik ettik. Rabbim hocamıza yeni görev yerinde başarılar ihsan eylesin.” dedi.

İl Müftümüz Sinan Cihan’da; Başiskele Din Görevlileri Derneği Başkanı ve aynı zamanda İzmit Gölkent Erkek Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu Derneği Başkanı Kadir Çelikiz ve yönetimine nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti” dedi.

Başiskele Din Görevlileri Derneği tarafından il müftümüze haftanın önemine dair tablo hediye edilerek yapılan ziyaret son buldu.