12.10.2018

KOCAELİ'DE 2. GENÇLİK MERKEZİ DUALARLA AÇILDI

Kocaeli'de İzmit ilçesinden sonra Başiskelede de Merkez Fatih Camii müştemilatında Diyanet Gençlik Merkezi açıldı.

Açılışa Kocaeli Milletvekili M. Akif Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili, İl Müftüsü, İlçe Kaymakamı, İlçe Belediye Başkanı, İlçe Müftüleri, Din Görevlileri ve ilçe sakinleri katıldılar.

Fatih Camii İmam Hatibi Fikret Birinci'nin Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından açılış ve selamlama konuşması yapan İlçe Müftüsü Abdulsamet Erkul " İlçemiz 4-6 yaş kurslarımız ile örnek bir ilçe olma özelliğini taşırken açılışını yapacağımız Diyanet Gençlik Merkezimizle Uyuşturucu çetelerinin, illegal örgütlerin birinci hedefi haline getirdikleri gençlerimize sahip çıkmaya, onların eğitimlerine katkı sağlamaya ve toplumumuza faydalı ahlaklı birey olmaları yönünde çalışacağız" dedi.

İl Müftüsü Yusuf Doğan yapmış olduğu konuşmada Cami merkezli eğitime vurgu yaparak " Önceden 7'den 70'e kadar hizmet diyorduk şimdi 4-6 yaş kurslarımızın açılmasıyla 4'ünden 84'üne eğitim diyoruz. Eğitimin merkezinde de Camilerimiz olmalı" dedi ve katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İlçe Belediye Başkanımıza, Başiskele İlçe Kaymakamımıza ve Başiskele müftümüze teşekkür etti.