16.10.2018

Kocaeli Müftülüğü "ADRB Değerlendirme Toplantısı" Yapıldı

Portakal Hafız Konağı ADRB’de düzenlenen toplantıya İl Müftü Yardımcısı Dr. Ravza Cihan, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü İbrahim Akça, İl ADRB Koordinatörü Merve Doğruyol ve İlçe ADRB Koordinatörleri katıldı.

İl bünyesinde yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, gerçekleştirilmesi planlanan ADRB çalışmalarının istişaresi yapıldı.

Toplantının sonunda III. Dönem’de yapmış oldukları ADRB çalışmalarından ötürü İl Müftü Yardımcımız Dr. Ravza Cihan tarafından Kartepe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’na teşekkür belgesi verildi. Belgeyi büro adına İlçe ADRB Koordinatörü Hatice Ağlamaz aldı.

Teşekkür belgesi 1.Dönem’de (Ocak, Şubat, Mart) Derince Müftülüğü ADRB’ye, 2. Dönem’de (Mart, Nisan, Mayıs) ise Gebze Müftülüğü ADRB’ye verilmişti.