22.03.2019

Gençlik Çalışmaları İstişare Toplantısı Gerçekleşti

20 Mart 2019 Çarşamba günü saat 10.00’da Kocaeli Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi’nde müftülüğümüzün organizasyonuyla il genelindeki KYK yurtları müdürleriyle bir araya gelindi.

Genel bir tanışma sonrasında Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ve İl Müftüsü Yusuf Doğan, açılış ve selamlama konuşmalarını yaptı.

Toplantıda KYK yurtlarında Diyanet İşleri Başkanlığı’nın manevi danışmanlık ve rehberlik hizmeti hakkında değerlendirmeler, (varsa) sorunlar ve çözüm önerileri, gelecek yıllara ışık tutması noktasında teklifler konuşuldu.

Programa il müftüsü ve il müdürünün yanı sıra il müftü yardımcıları Burhan Bilgin ve Dr. Ravza Cihan, İzmit İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü İbrahim Akça, İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörleri İnci Ar (vaiz), Servet Hayma (vaiz) ve İzmit, Gebze, Gölcük, Kandıra, Karamürsel, Kartepe ve Körfez KYK yurtları müdürleri katıldı.