30.05.2018

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu 10. Kocaeli Kitap Fuarı’na Katıldı

10. Kocaeli Kitap Fuarı’na Kocaeli Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ilçe müftülükleri Aile ve Dini Rehberlik Büroları ile katıldı. Aile ve Dini Rehberlik Bürolarının işleyişi, faaliyetleri ve büroların bulundukları mekanlar hakkında ziyaretçilere bilgi verildi.

Diyanet Aylık Dergisi, Diyanet Aile, Diyanet Çocuk, tanıtım broşürleri ziyaretçilere hediye edildi. Kocaeli Müftülüğü, İzmit İlçe Müftülüğü, Gölcük İlçe Müftülüğü, Derince İlçe Müftülüğü, Başiskele İlçe Müftülüğü, Karamürsel İlçe Müftülüğü, Körfez İlçe Müftülüğü çeşitli etkinliklerle stantta yer aldı. Yapılan etkinliklere ziyaretçilerde katıldı. Ayrıca stantta Yeni Cuma Camii Aile Bürosu’nun geleneksel el sanatları çalışmaları sergilendi.