10.08.2018

Hacı Adayları Dualarla Uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2018 Yılı Hac Organizasyonuyla hac farizasını yerine getirmek üzere Kocaeli’den giden hacı adaylarımız düzenlenen program sonrası kutsal topraklara uğurlandı.

İlimiz Milli İrade Meydanında yapılan uğurlama programında, İl Müftü Vekili Burhan Bilgin, İzmit İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Burhan Erkuş, müftülük personelleri,  hacı adayları ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, İl Müftü Vekili Burhan Bilgin’ in ve  İzmit İlçe Müftüsü Süleyman Küçük’ün yaptığı konuşmalar ile devam etti. Sonrasında İzmit Müftüsü Küçük’ün yaptığı dua ile program son bulurken yakınlarıyla vedalaşan hacı adayları duygu dolu anlar yaşayarak yola çıktılar.