11.09.2018

KOCAELİ MÜFTÜLÜĞÜ ÜNİVERSİTE KAYIT HAFTASINDA KOÜ SOSYAL TESİSLERDE TANITIM STANDI AÇTI

Kocaeli Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ve Gençlik Koordinatörlüğü üniversite öğrencilerinin kayıt haftası olan 3-7 Eylül tarihlerinde Kocaeli Üniversitesi Sosyal Tesisler girişinde tanıtım ve rehberlik standı açtı.

Açılan stantta görevlendirilen personel tarafından üniversiteye kayıt yaptırmak üzere gelen öğrencilere Kocaeli Üniversitesi Sosyal Tesisler içerisinde bulunan Kocaeli Diyanet Gençlik Aile ve Dini Rehberlik Büroları ve gençlere yönelik yapılan çalışmalar, haftanın 5 günü devam eden dersler hakkında bilgi verildi.

Üniversiteye kayıt için gelen gençler ve aileleri,  görmüş oldukları ilgi ve alakadan memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Stantta görevli olan personelimiz tarafından öğrencilere yapmış oldukları yeni başlangıcın hayırlı olması temennilerinde bulunuldu ve poğaça,  tohumlu kalem hediye edildi.