10.12.2018

4-6 Yaş Kur’an Kursu Miniklerinden Yemen’e Yardım

Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan “Yemen’e Sessiz Kalma’’  yardım kampanyası  kapsamında Türkiye genelinde olduğu gibi Başiskele İlçemizde de  yaklaşık 4 yıldır süren iç savaş nedeniyle kıtlık yaşanan Yemen için  yardım toplandı.

Bu kapsamda Yuvacık Fatih Camii ve Başiskele Merkez Cami 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencileri de Yemene sessiz kalmadılar ve kumbaralarında minik elleriyle ve yürekleriyle özel olarak topladıkları harçlıklarını,İlçe Müftülüğümüze gelerek Yemen için bağışladılar.

Kur’an Kursu öğrencilerinin ve öğretmenlerimizin bu hassas davranışlarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Müftümüz Abdulsamet ERKUL, öğrencilere Diyanet Çocuk Dergisi hediye ederek teşekkür etti.