14.12.2018

Başiskele Özel Nadide Okulundan Yemen’e Anlamlı Destek

Başiskele Özel Nadide Okulundan  Yemen’e Anlamlı Destek

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan “Yemen’e Sessiz Kalma” yardım kampanyasına Başiskele İlçemizin  dört bir tarafından destekler gelmeye devam ediyor.

Bu kapsamda 2015 Yılında başlayan iç savaş sonrası ülkede oluşan kriz nedeniyle açlık ve hastalıkların giderek yayıldığı Yemen’in yardım çığlığına Başiskele Özel  Nadide okulları da sessiz kalmadı. Okul Müdürü Mümtaz ALKAN ve Mikav çalışanı Muharrem AKGÜNEŞ, Yemen için seferber olan öğrencilerin yardımlarını Başiskele İlçe Müftümüz Abdulsamet ERKUL’a teslim ettiler.

İlçe Müftümüz, Yemen için yapmış oldukları bu anlamlı yardım kampanyasından dolayı Başiskele Özel Nadide Okuluna, öğrencilerine ve yöneticilerine yürekten teşekkür etti.