20.12.2018

Minikler Yemen'e Sessiz Kalmıyor

Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan “Yemen’e Sessiz Kalma’’  yardım   kampanyası  kapsamında Atakent 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencileri de Yemen için sessiz kalmadı.

Yaklaşık dört senedir çatışmaların devam ettiği açlık ve susuzluk ve kuraklığın  giderek arttığı Yemen'de özellikle çocuklar yetersiz beslenmeyle karşı karşıya kalıyorlar. Bu kapsamda İlçemiz 4-6 yaş kurslarından olan Milli ve Manevi duygularla yetişen çocuklarımız da " Yemen yemeksiz kalmasın, çocuklar aç kalmasın " diyerek, biriktirmiş oldukları harçlıklarını Yemenli çocuklara ulaştırmak üzere  İlçe Müftümüz Abdulsamet ERKUL' a teslim ettiler.

Bu anlamlı desteklerinden  dolayı İlçe Müftümüz, Kur'an Kursu Öğreticisi Elif ARAS ve öğrencilerini  tebrik  ederek  miniklere çeşitli hediyeler verdi.