21.12.2018

Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam-Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu'ndan Müftülüğümüze Ziyaret

Kocaeli  İzmit İlçesinde bulunan  2016-2017 eğitim öğretim yılında eğitime başlayan Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam-Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Müdürü Hüseyin HALICI, Müdür Yardımcısı Ferhan ENGİNALP ve beraberindeki Muhammet Mesut ERKUL, Semih Yasir ÇELENK, Yavuz Selim TÜTÜNCÜ isimli öğrencilerle İlçe Müftümüz Abdulsamet ERKUL'u ziyaret ettiler.

Okul hakkında bilgi veren Müdür Halıcı, Yeni yapılan binanın bünyesinde İmam-Hatip Ortaokulunun bulunduğunu, 24 derslikten oluştuğunu, içerisinde fizik, kimya, biyoloji labaratuvarı, 270 kişilik konferans salonu kütüphane ve spor salonlarının olduğunu ayrıca okulun bünyesinde Kocaeli de ilk defa  yapılan robotik kodlama sınıfı barındırdığını  söyledi.

Sıcak sohbet ortamında geçen konuşma sonrasında İlçe Müftümüz,  ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Okul Müdürü Hüseyin HALICI' ya , Müdür yardımcısına ve öğrencilere teşekkür etti.