02.01.2019

Başiskele Kocaelisporlular Derneği'nden İlçe Müftümüzü Ziyaret

Başiskele' deki Kocaelisporluları bir çatı altında toplamak,organize olmak  ve ilçemizin ismini en iyi şekilde temsil etmek düşüncesiyle yola çıkan Başiskele Kocaelisporlular Dernek Başkanı Engin SÖNMEZ ve Dernek Başkan Yardımcısı Ahmet SEYREK İlçe Müftümüz Abdulsamet ERKUL' u  makamında ziyaret ettiler.

Başiskele Kocaelisporlular Derneği Yönetimi, Başiskele' deki sportif faaliyetleriyle alakalı İlçe Müftümüze bilgi verdi. Kendisi de sporla, özellikle futbolla  yakından ilgili olan İlçe Müftümüz; Müftülük olarak her zaman Başiskele Kocaelisporlular derneğinin yanında olacağını belirtti.

Yapılan ziyaret sonrası dernek yönetimi, üzerinde İlçe Müftümüzün isminin yazılı olduğu Kocaelispor atkısını hediye etti. Bu anlamlı hediyeden duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Müftümüz, dernek yönetimine yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür etti ve Diyanet İşleri Başkanlığı’mızın takvimini hediye etti.