07.01.2019

Hayır Çarşımız Yemen İçin

Yemen'e Sessiz Kalma, kampanyası çerçevesinde  İlçe Müftülüğümüzün düzenlediği "Hayır Çarşısı" kampanyasına Barbaros Cami ve Kuran Kursu atkı hediyesi ile katıldı . Kışın atkı ile Yemenli kardeşlerimizi ısıtalım diyerek kampanyaya destek oldular .

Barbaros Cami İmam Hatibi ve Başiskele Din Görevlileri Derneği Başkanı Kadir ÇELİKİZ, Barbaros Cami Müezzin-Kayyımı Faruk ÇOLAK ve Barbaros Cami Kur'an Kursu Öğreticileri kendi gayretleriyle üzerinde Ayyıldızlı Bayrağımızın ve Yemen Bayrağının renklerinin bulunduğu  " Yemen'e Sessiz Kalma " sloganının yazılı olduğu atkıyı yaptırarak Yemen için satışa sundular.

İlçe Müftümüz, bu anlamlı çalışmalarından dolayı çok memnun olduğunu söyledi ve emek veren Yemen gönüllüsü arkadaşlara teşekkür etti.