08.01.2019

Başiskele Altınkent İmam-Hatip Ortaokulu'ndan Yemen'e Destek

Başiskele İlçe Müftülüğümüz, yaklaşık 4 yıldır süren iç savaşla, açlıkla, yoklukla mücadele eden Yemen İçin "Hayır Çarşısı" ismiyle bir yardım kampanyası daha başlattı. Bu yardım kampanyası kapsamında İlçe Müftülüğümüzde ve Bazı Kur'an Kurslarımızda yardım faaliyetleri ve kermesler düzenlenecek.

Bu kapsamda İlçemizin her bir tarafından yardımlar gelmeye devam ediyor. Başiskele Altınkent İmam-Hatip Ortaokulu da Yemenli kardeşlerimizin yardım  çığlığına kayıtsız kalmadı. Okul Müdürü Mesut AKBAŞ, meslek dersi öğretmenleri Seher AÇIKGÖZ ve Fatih SARI müftülüğümüze gelerek öğrencilerin ve kendilerinin Yemen için biriktirmiş oldukları yardım paralarını İlçe Müftümüz Abdulsamet ERKUL'a teslim  ettiler.

İlçe Müftümüz Abdulsamet ERKUL, Yemende yaşanan bu sıkıntılı günlerin bir daha yaşanmaması ve en kısa sürede bitmesine yönelik dua ve temennide bulundu. Ayrıca  başta okul müdürü olmak üzere öğrencilere ve öğretmenlere bu duyarlı hareketlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti,  hepsine ayrı ayrı teşekkür etti.