21.01.2019

Başiskele Diyanet Gençlik Merkezi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Diriliş Kampında

Başiskele Müftülüğü Diyanet Gençlik Çalışmaları Merkezi gönüllüleri, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı birinci döneminin stresini diriliş kampında attılar. Ortaokul ve Lise öğrencilerinden oluşan grubumuz, Başiskelede bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Diriliş Kampı tesislerinde üç günlük kampa katıldılar. Kamp süresince kitap okuma etkinliği, değerler eğitimi ve gençlerle hasbihal yapıldı. Tesislerde görevli izci liderleri eşliğinde sportif faaliyetlerin de yapıldığı kamp programı gençlerin beğenisini kazandı. Bir sonraki kamp faaliyetini sabırsızlıkla beklediklerini ifade eden gençler, bu tür etkinliklerin yaşantılarına çok önemli kazanımlar kattığını belirttiler.

Programa İlçe Müftüsü Abdulsamet ERKUL, Vaizler Dr. Ahmet ÖZBAY ve Muhammed YILDIZ Müftülük Şefi Bekir MACİT’in yanı sıra gençlik merkezi sorumluları İmam- Hatipler Fikret BİRİNCİ  ve M. Fatih SAVAŞ da katıldılar.