16.04.2019

Karadenizliler Mahallesi Muhtarı İlçe Müftümüzü Ziyaret Etti

Başiskele Karadenizliler Mahallesi Muhtarı Şamettin ALINLI , Karadenizliler Merkez Cami Dernek Başkanı Selehattin GÖKÇEN ve Sami UÇAR İlçe Müftümüz Abdulsamet ERKUL' u makamında ziyaret etti.

Son yapılan seçimde yeni muhtar olarak seçilen ALINLI ve Cami Dernek Başkanı  Karadenizliler mahallesinde yapımı devam eden cami  ve Kur'an Kursu inşaatıyla alakalı İlçe Müftümüze bilgi verdi.   Muhtar ve beraberindekiler  yapılan dini ve hayri hizmetlerde  İlçemiz Müftülüğüyle beraber ellerinden gelen  gayreti göstereceklerini   bildirdi.

Samimi bir sohbet havasında geçen görüşmeden sonra İlçe Müftümüz, yeni dönemde muhtar olarak seçilen Şamettin ALIMLI'ya  yapacağı çalışmalarda kolaylıklar diledi ve kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.