26.04.2019

VEDA PROGRAMI

Kocaeli İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü iken Diyanet İşleri Başkanlığı Hukuk Müşavirliğine Eğitim Uzmanı olarak atanan  İbrahim AKÇA ve Başiskele İlçe Müftülüğümüzde yaklaşık onbir yıl görev yapmış olan ve Gölcük İlçe Müftülüğüne  atanan Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni İsmail GÜRDAL için veda yemeği düzenlendi. Programda İlçe müftümüz, müftülük daire personeli, Sendika Temsilcileri ve Başiskele Din Görevlileri Dernek Başkanı da hazır bulundu.

Programda söz alan İlçe Müftümüz Abdulsamet ERKUL yaptığı konuşmasında,  Şube Müdürümüze yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Ayrıca Gölcük İlçe Müftülüğüne ataması yapılan İsmail GÜRDAL ile yaklaşık beş senedir beraber çalıştığını belirten Müftümüz, yapmış olduğu gayretli, özverili çalışmalarından dolayı kendisine  teşekkür etti ve  yeni görev yerinde  başarılar diledi.

Programda söz alan İbrahim AKÇA tertip edilmiş olan  bu veda programdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür edip herkesle vedalaşarak helallik istedi. İsmail GÜRDAL ise konuşmasında Başiskele İlçe Müftülüğünde on bir yıl Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmenliği görevinde bulunduğunu, bu zaman içerisinde çok güzel bir ortamda, uyum içerisinde çalışmaktan zevk aldığını dile getirdi ve herkesle vedalaşarak helalleşti.

Programın sonunda günün hatırası olarak İlçe Müftümüz, kendilerine hediye takdim ederek yeni görevlerinde kolaylıklar diledi.