28.05.2019

BAŞİSKELE DİYANET GENÇLİK ÇALIŞMALARI MERKEZİ RAMAZAN AYINDA FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Diyanet gençlik merkezi gönüllüleri sahur programında bir araya geldi. Başiskele İlçe Müftüsü Abdulsamet ERKUL Ramazan ayının gençlik çalışmalarına hız kazandırdığını, iftar ve sahurda bir araya gelmenin birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunu pekiştirdiğini ifade etti.

Diyanet Gençlik Çalışmaları Merkezinde Cuma gecesi gençlerle sahur programı ve sabah namazı buluşması yapıldı. Programa İlçe Müftüsü Abdulsamet ERKUL, İl Gençlik Koordinatörü Servet HAYMA, İlçe Gençlik Koordinatörü uzman vaiz Muhammed YILDIZ, ilçe vaizi Dr. Ahmet ÖZBAY, İlçe Müftülük şefi Bekir MACİT, İmam-Hatip Fikret BİRİNCİ ve M.Fatih SAVAŞ katıldı. Teravih namazından sonra başlayan programda gençler spor ve serbest etkinliklerde bulundu. Şark köşesinde bir araya gelen gençler, Başiskele ve Kocaeli genelindeki Diyanet gençlik çalışmaları hakkında bilgilendirildi. Başiskele’de gençlerin Diyanet Gençlik çalışmalarına bakışı ve beklentileri de gençler tarafından dile getirildi.

Sahur yemeğinin ardından fatih camiinde sabah namazını kılan gençler cami cemaatinin ilgi ve iltifatına mazhar oldu. Topluca hatıra fotoğrafı çekiminin ardından program sona erdi.