28.06.2019

Başiskele Müftülüğü Yuvacık Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nun Temeli Atıldı

Başiskele Müftülüğü Yuvacık Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nun  Temeli Atıldı

Fatih Mahallesi Dörtyol Mevkiinde yapımına başlanan Başiskele Müftülüğü Yuvacık Yatılı Erkek Kur'an Kursu 'nun temeli, 28.06.2019 Cuma günü düzenlenen  törenle atıldı.

Temel atma törenine, Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif YILMAZ, Başiskele Kaymakamı Atilla KANTAY , Başiskele Belediye Başkanı Yasin ÖZLÜ, Derince Belediye  Başkanı Zeki AYGÜN , İl Müftüsü  Yusuf DOĞAN,  İlçe Müftümüz Abdulsamet ERKUL , ile çok sayıda davetli katıldı.

Sunuculuğunu Uzman Vaiz Muhammet YILDIZ'ın yaptığı,Yuvacık Başiskele Cami İmam-Hatibi Ali Rıza TANDOĞAN'ın okuduğu Kur'anı Kerim ile başlayan programda Yuvacık Yatılı Erkek Kur'an Kursu Dernek Başkanı Hikmet KARAASLAN, yapılacak Kur'an Kursu ile alakalı bilgiler verdi.

Kur'an-ı Kerim, eğitim - öğretiminin önemi, Gençliğin Kur'an Ahlakı ile yetiştirilmesinin gereği üzerinde yapılan protokol konuşmalarının ardından İlçe Müftümüz Abdulsamet ERKUL'un duası ve Kur'an Kursumuzun temelinin atılması ile program sona erdi .