13.07.2019

15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı Başiskele Vezirçiftliği Ulu Camide Yapıldı

15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı Başiskele

Vezirçiftliği Ulu Camide Yapıldı

15 Temmuz Şehitlerini anma programı bu gün cuma namazı  vaktinde Başiskele Vezirçifliği Ulu Camide yapıldı. Programa, İlçe Kaymakamımız Atilla KANTAY, İlçe Müftümüz Abdulsamet ERKUL, Başiskele Resmi Kurum Amirleri ve  İlçe Müftülük Uzman Vaizimiz Muhammet YILDIZ , Cami İmam Hatibi Remzi DEMİR, Cami Müezzin Kayyımı Abdulkadir SATAN, Tınaztepe Çinili Cami Müezzin Kayyımı Sami ALTINKAYIK katıldı.

15 Temmuz 2016 gecesi memleketimizin bütün ufuklarını karartmaya azmetmiş, bir ihanet çetesi karşısındaki vakur, cesur ve âlicenap tutumuyla tüm dünyaya örnek olan; vatanına, milletine, millî iradeye ve hukuk düzenine sahip çıkan aziz milletimizin onurlu duruşunu gelecek nesillere aktarmak ve dillere destan kahramanlıklarıyla bedenlerini değerlerine siper eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle yâd etmek amacıyla şehitlerimize yönelik yapılan  özel program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve İlçe Müftümüzün duası ile bitti.