17.07.2019

Din Görevlileri Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Birincisi Başiskele'den

Din Görevlileri Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma  Yarışması Birincisi Başiskele'den

Kocaeli Müftülüğünce “2019 Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Din Görevlileri Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma  Yarışması İl Finali Portakal Hafız Aile ve Dini Rehberlik Merkezi’nde yapılan yarışmada İl birincisi olarak dereceye giren İlçemiz Fatma Hatun Camisi İmam- Hatibi Hasan Aksoy İlimizi temsilen Tekirdağ' da düzenlenen “Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Bölge Yarışması”na  gitti.

Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Bölge Yarışmasında komisyon üyelerinin yaptığı değerlendirmeler sonucunda Kocaeli'yi  temsilen yarışmaya katılan Hasan AKSOY dördüncü oldu.

İlçe Müftümüz Abdulsamet ERKUL, beraberinde İlçe Vaizlerimiz Dr. Ahmet ÖZBAY, Uzm. Vaiz Muhammet YILDIZ ve Müftülük Şefimiz Bekir MACİT ile İl birincisi olan ve İlimizi temsilen Tekirdağ'da düzenlenen yarışmaya katılan Hasan AKSOY'u başarısından dolayı tebrik ederek hediyesini takdim etti.