04.10.2019

Başiskele Din Görevlileri Derneğinden Tebrik Ziyareti

Diyanet İşleri Başkanlığının her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında belirli bir tema çerçevesinde düzenlediği Camiler ve Din Görevlileri Haftasının bu yılki teması, ‘Cami ve Hayat’ olarak belirlendi.

Bu kapsamda, Başiskele Din Görevlileri Dernek Başkanı Kadir ÇELİKİZ, beraberinde dernek yönetiminden Ömer KAHRAMAN, Sinan ÇAKIR, Şaban ŞAHİNTÜRK ile İlçe Müftü Vekili Muhammet YILDIZ’ı makamında ziyaret ettiler.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle yapılan ziyaret kapsamında Dernek Yönetimi, Müftü Vekilimizin Camiler ve Din Görevlileri haftasını tebrik etti. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müftü Vekilimiz de dernek yönetiminin, nezdinde tüm din görevlisi arkadaşların haftasını tebrik etti.