14.01.2020

Başiskele Diyanet Gençlik Çalışmaları Merkezi Tüm Hızıyla Faaliyetlerini Sürdürüyor

Başiskele Diyanet Gençlik  Çalışmaları Merkezi Tüm Hızıyla Faaliyetlerini Sürdürüyor

Başiskele Diyanet Gençlik Çalışmaları  merkezimizde , ortaokul ve lise düzeyindeki gençlerimize yönelik , haftanın her günü değerler eğitimi yani sıra, Kur’an-ı Kerim ,ilmihal ve temel dini bilgiler dersleri de verilmektedir.  Cuma akşamları  merkezimize gelen gençlerimiz güzel vakit geçirirken yapılan  ikramlarla mutlu oluyorlar. Lise öğrencileri ile   ilçe Vaizimiz Dr.Ahmet ÖZBAY ve Yalı Camii İmam Hatibi Mahmud Fatih SAVAŞ hocamız söyleşi yaparken orta okul öğrencileri ile   Fatih Camii İmam Hatibi Kurra Hafız Fikret BIRİNCİ ve Taş Cami İmam Hatibi   Oğuz CEBECİOĞLU   ders yapmaktadır.      Hafta içi ve hafta sonu açık olan Gençlik merkezimizde ayrıca masa tenisi ,bilardo, satranç oyunları oynanmaktadır. Yine gençlere yönelik salı ve perşembe akşamları isteğe bağlı olarak  "jeed kune do " derslerini Yalı camii İmam Hatibi Mahmud Fatih SAVAŞ vermektedir.  Başiskele Diyanet Gençlik  Çalışmaları Merkezimizin tüm faaliyetleri Basiskelediyanet genclik instagram sayfasından takip edilebilmektedir.