18.09.2021

Yuvacık Kur'an Kursumuzda Hafızlık İcazet Merasimi Yapıldı.

Başiskele İlçe Müftülüğü Yuvacık Kur’an Kursunda öğrenim görerek hafızlığını tamamlayan 16 öğrencimiz için Hafızlık icazet programı 17 Eylül 2021 cuma günü yapıldı.Sunuculuğunu Başiskele Fatih Camii Müezzin kayyımı Mahmut ÜNLÜ hocamızın yaptığı program 11:30 da başladı. Başiskele Mehmet Akif Camii İmam Hatibi Sami ALTINKAYIK hocamızın Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra İlçe Müftümüz Aşur AKYOL’un selamlama konuşmasıyla Program başladı. Rize İl müftüsü Naci ÇAKMAKÇI’nın konuşmalarının ardından Başiskele Fatih Camii İmam Hatibi Fikret BİRİNCİ’nin Kur’an-ı Kerim tilaveti, Rize emekli İl Müftüsü İsmail YALÇIN’ın ve Kocaeli İl Müftümüz Sinan CİHAN’ın Konuşmalarının ardından İlçe Müftümüz Aşur AKYOL’’un duasıyla program sona erdi. Programa Başiskele Kaymakamı Necip ÇAKMAK, Kocaeli Büyükşehir Beldiyesi Başkan Vekili Yaşar ÇAKMAK, Kocaeli İl Müftüsü Sinan CİHAN, Rize İl Müftüsü Naci ÇAKMAKÇI, Başiskele Belediyesİ Başkan Vekili Kadir KANDEMİR, Başiskele Emniyet Müdürü Sinan ARSLAN, Başiskele Jandarma Komutanı Gürbüz GÖKSU, Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil AKKAYA, Başiskele Gençlik Ve spor Müdürü Ferhat SOLAKOĞLU ve çok  sayıda davetli katıldı. Program sonunda İcazet alan Hafızlarımıza Başiskele Müftülüğümüz Başiskele Belediyemiz ve hayırsever vatandaşlarımız tarafından hediyeler takdim edildi.