30.09.2022

Yuvacık Yatılı Kur'an Kursu Yeni Binası Hizmete Girdi

Yuvacık Yatılı Kur'an Kursumuzun Yeni Binası 29 Eylül Perşembe günü açıldı.Açılış Diyanet İşleri Başkan yardımcısı Kadir DİNÇ,Kocaeli Vali Yardımcısı Ali ATA,Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar ÇAKMAK,Kocaeli İl Müftüsü Sinan CİHAN,Kocaeli Dini İhtisas Merkezi Müdürü Şenol TİRYAKi, Başiskele Kaymakamı Necip ÇAKMAk,Başiskele Belediye Başkanı Yasin ÖZLÜ,Başiskele Jandarma Komutanı J.Asb.Kd.Bçvş Gürbüz Göksu,ilçe Müftüleri,İlçe Kurum amirleri,Siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleşti.İlçe Vaizimiz Dr.Ahmet ÖZBAY'ın sunuculuğunu yaptığı program,Başiskele Fatih Camii İmam-Hatibi Fikret Birinci Hocamızın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.Yuvacık Kur'an kursu Dernek Başkanı Hikmet KARAASLAN,Başiskele Belediye Başkanı Yasin ÖZLÜ,Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar ÇAKMAK,Kocaeli Vali Yardımcısı Ali ADA,Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Kadir DİNÇ'in konuşmalarının ardından İlçe Müftümüz Dr.Aşur AKYOL'un duasıyla program sona erdi.