05.10.2022

Müftülüğümüzce, Mevlid-i Nebi ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Konferans Düzenlendi.

Müftülüğümüzce, Mevlid-i Nebi ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz konferansa Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Abdullah KAHRAMAN konuşmacı olarak katıldı. Kullar Kültür Merkezinde düzenlediğimiz konferansa Başiskele Kaymakamı Necip ÇAKMAK, Kocaeli Dini İhtisas Merkezi Müdürü Şenol TİRYAKi, Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil AKKAYA, Başiskele İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferhat SOLAKOĞLU, sivil toplum kuruluşu yöneticileri, siyası partı temsilcileri, Müftülük Personeli , İmam Hatip, Müezzin Kayyım, Kur'an Kursu Öğreticileri ve vatandaşlarımız katılmıştır.