16.01.2023

İlçe Müftümüz Dr.Aşur AKYOL Şehit Ömür Ertuğrul Sarı Anadolu Lisesi'nin programına katıldı.İlçemizde bulunan Paşadağ Anadolu Lisesinin adı Şehit Ömür Ertuğrul Sarı Anadolu Lisesi olarak değiştirilerek şehidimizin ismi verildi.Kocaeli Valimiz Seddar YAVUZ,Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Yaşar ÇAKMAK,Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Ömer AKMANŞEN, Başiskele Kaymakamı Necip ÇAKMAK , ilçe protokolü ve Şehidimizin ailesinin  katıldığı programda Başiskele Fatih Camii İmam Hatibi Fikret Birinci Kur'an-ı Kerim okudu ve İlçe Müftümüz Dr.Aşur AKYOL dua etti.Şehidimize tekrardan Allah'tan Rahmet ailesine ve Milletimize başsağlığı diliyoruz.