Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

İlçe gençlik koordinatörlüğümüz 24-26 Aralık tarihleri arasında ekibi olarak lise ve üniversitede okuyan gençlerimizi Darıca Hüma Hatun Gençlik Kampına götürdü. Öğrencilerimiz hem eğlendikleri hem öğrendikleri verimli bir haftasonu geçirdi.
Detay

Diyanet İşleri Başkanlığı Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri kapsamında Çayırova Müftülüğü olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Siyer-i Nebi kitabı okuma ve bilgi yarışmasının sonuçları belli oldu.
Detay

Diyanet İşleri Başkanlığı Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri kapsamında Çayırova Müftülüğü tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Siyer-i Nebi kitabı yarışması organize edildi.
Detay

2021 Yılı Kurban Bayramı vesilesi ile ilçemizde kurban satışı ve kesimi yapacakların başvuruları 29 Haziran tarihine kadar İlçemiz Müftülüğüne yapılacaktır.
Detay

İlçemiz müftülüğü bünyesinde görevde bulunan bütün din gönüllüsü arkadaşlarımız görev başında. Bir kısmı Vefa Sosyal hizmet destek grubu bünyesinde 65 yaş üstü büyüklerimize maaş dağıtıyor,