Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

2022 YILI HAC SEMİNERLERİ 30.05.2022 - 02.06.2022 TARİHLERİ ARASINDA ÇAYIROVA MERKEZ CAMİİNDE YAPILACAKTIR
Detay

İlçe gençlik koordinatörlüğümüz 24-26 Aralık tarihleri arasında ekibi olarak lise ve üniversitede okuyan gençlerimizi Darıca Hüma Hatun Gençlik Kampına götürdü. Öğrencilerimiz hem eğlendikleri hem öğrendikleri verimli bir haftasonu geçirdi.
Detay

Diyanet İşleri Başkanlığı Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri kapsamında Çayırova Müftülüğü olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Siyer-i Nebi kitabı okuma ve bilgi yarışmasının sonuçları belli oldu.
Detay

Diyanet İşleri Başkanlığı Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri kapsamında Çayırova Müftülüğü tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Siyer-i Nebi kitabı yarışması organize edildi.
Detay

2021 Yılı Kurban Bayramı vesilesi ile ilçemizde kurban satışı ve kesimi yapacakların başvuruları 29 Haziran tarihine kadar İlçemiz Müftülüğüne yapılacaktır.