13.11.2019

Mevlidi Nebi Haftası etkinlikleri

Mevlidi Nebi Haftası etkinlikleri çerçevesinde bu gün Çayırova Belediyesi Kültür merkezinde Hz "Peygamber sav ve Aile" konulu Panel gerçekleştirdik.
Panel açılış konuşmasını İlçe Müftümüz Sn Yusuf Bingöl bey gerçekleştirdi.
İlçe Müftümüz Konuşmasında mevlidi Nebi haftası münasebetiyle konferans, panel ve değişik etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Hz peygamber efendimizi anmaya, anlamaya örnek hayatını yaşamaya çalışıyoruz. Aslında Onu anmakla etkinliklerimiz ve bizler şeref buluyoruz. Örnek hayatını yaşayabilmeyi Rabbim hepimize nasip etsin dedi.
Daha sonra ilçe Vaizimiz Hasan Demirci nin sumuyla gerçekleşen panelde İl uzman Vaizi Servet Yalçın ve Darıca Vaizi şükrü ikiz sunum gerçekleştirdiler. Program sonunda tüm katılımcılara Hadislerle Aile isimli kitap dağıtıldı.

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, oturan insanlar, kalabalık ve iç mekan      Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbise     Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, oturan insanlar      Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve iç mekan     Görüntünün olası içeriği: 3 kişi