08.10.2019

DARICA’DA GENÇLİK MERKEZİ AÇILDI

İlçemiz Müftülüğüne bağlı Erenler Camii müştemilatında Gençlik Merkezi açıldı. Gençliğin önem kazandığı çağımızda Cami ve Genç kavramlarının önemli bir yeri vardır. İnsanoğlunun maddi ihtiyaçlarının yanında manevi ihtiyaçları da her daim ön planda yer almaktadır. Bu vesile ile Cami ve Kur’ an kurslarımız halkımızla bütünleşerek bu ihtiyacı karşılamak için çalışmalarına devam etmektedir. Biz bir aileyiz, ailece Cuma gecesi camideyiz sloganı ile çıktığımız bu yolculukta, her gün camileri doldurmaya ve her gün farklı programlar yaparak kardeşlik bağlarını güçlendirme yolunda emin adımlarla ilerlemekteyiz. 7’ den 70’e cami ve hayat yolunda farklı çalışmalar yürütmekteyiz. Halkımıza daha iyi hizmet sağlayabilmek amacıyla Erenler Camii müştemilatında bir gençlik merkezi açılışı yaptık. Diyanet İşleri Başkanlığı Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa BÜLBÜL, İlçe Kaymakamımız Ömer KARAMAN, İlçe Müftümüz Muharrem BİLGİÇ, İlçe Protokolü ve vatandaşlarımızın katılımı ile Gençlik Merkezimiz açıldı. Gençlerimizin hizmetine sunulan merkezimizde sohbet ve muhabbet programları tüm hızıyla devam etmektedir.