08.10.2019

GENÇLİK KAMPI

Kocaeli Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü 27-28-29 Eylül tarihlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait Diriliş 1 ve Diriliş 2 kamplarında geleceğimizin teminatı olan gençlerle bir araya geldi.

“BİR DİN GÖREVLİSİ ON GENÇ” sloganıyla yola çıkarak tertiplediğimiz, 300 erkek 200 kız öğrencinin katıldığı programda öğrenciler Samanlı Dağlarının eteğinde tabiatla baş başa kalarak kâinatı tefekkür ettiler ve çeşitli etkinliklere katılarak verimli bir hafta sonu geçirdiler.

Cemaatle birlikte kılınan sabah namazından sonra Erkek öğrencilere İl Müftümüz Sayın Sinan CİHAN, kız öğrencilere İl Müftü yardımcımız Hatice SÜMER hitap ettiler. Diriliş Kampı liderleri eşliğinde etkinliklere katılan gençler atalarına ait sportif faaliyetleri tanıma fırsatı buldular. İlçe koordinatörleri önderliğinde düzenlenen kitap okuma etkinlikleri, dini bilgiler yarışmaları gençlere unutmayacakları heyecan dolu dakikalar geçirtti.

Akşam namazından sonra kamp ateşi etrafında ezgiler eşliğinde güzel vakit geçiren gençler kamptan ayrılırken en kısa zamanda tekrar farklı bir etkinlikte bir araya gelme dileklerini gençlik koordinatörlerine ilettiler.