11.11.2021

“BİR DÖNÜŞÜM HİKAYESİ “ PROJESİ KAPSAMINDA MÜFTÜLÜK PERSONELİ VE MUHTARLARA SIFIR ATIK VE SÜRDÜRÜLEBİLİR YAŞAM EĞİTİMİ DÜZENLENDİ.

Darıca Kaymakamımız Yüksel KARA’ nın koordinesinde başlatılan, Darıca Kaymakamlığı, Darıca Belediyesi ve Gebze Teknik Üniversitesi işbirliğinde imzalanan “ Bir Dönüşüm Hikayesi “ projesi kapsamında, sıfır atık ve sürdürülebilir yaşam eğitiminin bugün de ikinci Grup olarak Darıca Müftülüğü personeline ve mahalle muhtarlarına düzenlendi.
Adnan Menderes Kültür Merkezinde düzenlenen programda İlçe Müftüsü Zeynal Abidin ÇINAR’ ın yaptığı açılış konuşmasının ardından, Gebze Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Mesut TEKBAŞ’ ın eğitim sunumuna geçildi. Camilerde, Kuran Kurslarında ve Muhtarlıklarda sıfır atık ve proje kapsamında çevre dostu tüketim alışkanlıklarının kazandırılması, atık yönetimi konularında farkındalık oluşturmak için yapılacak çalışmalar hakkında slayt gösterisinin ardından program sona erdi.