18.12.2021

MUHAMMED HİKMET DAĞLIHAFIZ KUR'AN KURSUMUZDA ATÖLYE ÇALIŞMALARI

Muhammed Hikmet Dağlıhafız Kur'an Kursu'nda ilkokul 3. ve 4. sınıflara yönelik atölye çalışmaları yapılmaktadır. Her hafta Perşembe ve Cumartesi günleri ayrı bir çalışmanın yapıldığı programdan minik talebeler çok memnun.
Zerafet, adabı muaşeret, el işi becerileri, krem ve kolonya yapımı gibi çalışmalarının da yapıldığı atölyede bu hafta kahve konusu işlendi.
Kahve nedir, tarihi, faydaları, toplumumuzdaki yeri, çeşitleri ve nasıl yapıldığı uygulamalı olarak anlatıldı.
Atölyenin bu haftaki konuğu İlçe Müftümüz Sayın Zeynal Abidin ÇINAR Hocamız idi.
Kurs yöneticimiz Seda KADIOĞLU SELVİ tarafından davet edilen müftümüz, beraberinde eşleri Meryem Hanımefendi, şube müdürümüz Ahmet TURAN ve müftülük VHKİ Şeref AĞIRMAN ile atölye çalışmalarına katıldılar.
Çocuklarımızla şarkılar ve ilahiler söyleyerek çocuklarımızın çalışma ve neşelerine ortak olan müftümüz, çocuklarımıza katılımları için teşekkür etti ve sergiledikleri hünerleri için tebrik etti.
Böyle güzel bir çalışma yapttıkları için Kurs yöneticimiz Seda KADIOĞLU SELVİ ve Kurs Hocalarımıza teşekkür eden Müftümüz, çalışmalarında muvaffakiyetler diledi.