03.03.2022

"AİLEDE BABA" SEMİNERİ

"AİLEDE BABA" SEMİNERİMİZE YOĞUN İLGİ

Darıca Müftülüğü ADRB (Aile ve Dini Rehberlik Bürosu) tarafından düzenlenen ve Gebze Müftüsü Sayın Selçuk KILIÇBAY' Hocamızın konuşmacı olarak katıldığı "Ailede Baba " konusunun ele alındığı seminerimiz gerçekleştirildi.

Seminere personelimiz ve aileleri, Kur'an Kurslarımızda eğitim gören öğrencilerimizin ebeveynleri iştirak etti.
İlçe vaizimiz Kasım ÇELİK Hocamızın moderatörlüğünde gerçekleşen seminer, Hacı Kemal Destibaşı Camii Müezzin Kayyımı Mücahit FİDAN Hocamızın Kur'an tilaveti ve İlçe Müftümüz Sayın Zeynal Abidin ÇINAR Hocamızın açılış konuşması ile başladı.
ADRB ile alakalı Kısa Film gösteriminden sonra Gebze müftümüzün seminer sunumu gerçekleşti. Katılımcılar seminerden çok memnun olduklarını ifade ettiler.
Seminer sonunda ADRB Başkanımız ve ilçe vaizemiz  Emine ÖZDEMİR Hocahanım, seminere gelen katılımcılara teşekkür ederek bizlere seminer veren Gebze Müftümüz Sayın Selçuk KILIÇBAY Hocamıza bir buket takdim etti.