14.03.2019

İlçe Müftülüğümüzce "18 Mart Şehitleri anma günü ve Çanakkale Deniz Zaferi" münasebetiyle lise öğrencileri arasında Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un "Çanakkale Şehitlerine" şiirini ezbere okuma yarışması düzenlendi.

İlçe Müftüsü Murtaza Gür başkanlığında oluşturulan komisyonda dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

Dereceye Giren Öğrencilerimiz,

1- Semih ÇELENK        (İzmit Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi)

2- Kadriye S. AKTAŞ     (Özel Gebze Hisar Anadolu Lisesi)

3- Zehra YİĞİT              (Dilovası Yahya Kaptan Anadolu Lisesi)

Öğrencilerimizi tebrik eder, eğitim hayatlarında başarılar dileriz.