Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Gebze İlçe Müftülüğü Aile Ve Dini Rehberlik  Bürosu  Aile Haftası münasebeti ile 03-05-2018 Perşembe günü Gebze  Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde  Kişisel Gelişim Uzmanı Asım YEKELER’in  konuşmacı olarak katıldığı bir konferans düzenledi.
Detay

Gebze İlçe Müftülüğü Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu gençlik ile ilgili çalışmaları kapsamında ilçemizde bulunan; Gebze Kız İmam Hatip Lisesi,  İlyas Bey Ortaokulu, Fatih İmam Hatip Ortaokulu, Çolakoğlu Kız Endüstri Meslek Lisesi ve N. F. Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu’nda İlçe Müftülüğümüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz işbirliği ile öğrencilere yönelik “GENÇLER İÇİN İBADETİN ÖNEMİ” konulu seminer programları düzenledi.
Detay

Gebze Müftülüğü 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü münasebeti ile 20.03.2018 tarihinde Gebze Kültür Merkezi’nde “Bir Destandır Çanakkale” konulu konferans düzenledi.