18.11.2019

KYK’lı Gençler Mevlid-i Nebi Sabah Namazında Buluştu

Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle Gebze Müftülüğü ve Gebze KYK Yurt Müdürlüğü sabah namazı buluşması programı tertip etti.

Çoban Mustafa Paşa Camii'nde tertip edilen programa Gebze ilçe müftü vekili Abuzer Üçtaş, şube müdürü Veysel Baylan, ilçe vaizleri Ferhat Dursun, Şefik Oral, daire personeli, KYK yurt müdürü Resul Kotan, manevi danışman Yusuf Aktin ve Gebze Teknik üniversitesi öğrencileri ile halkımız katıldı.

Kılınan sabah namazının ardından Tesbihat ve esma zikrinin yapıldığı, kasidelerin okunduğu coşkulu programda yapılan kısa sohbet ve duadan sonra işrak namazı kılındı.

Sabah namazı sonrası Gebze Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezinde öğrencilere kahvaltı ikramı yapıldı. Öğrencilerle kahvaltı sonrasında gençlikle ilgili görüş alışverişi yapıldı. “Gençlik çalışmalarında örnek alınacak yöntemin Hz. Peygamberin hayatında bizler için takdim edildiğini” ifade eden ilçe müftü vekili Abuzer Üçtaş “Hz. Peygamberin (sas) etrafında her daim gençlerin bulunduğunu; Onların enerji ve sinerjisiyle; hayatın içinde olmalarıyla muvaffakiyetin geldiğini; bu dönemde de yine gençlerin dinamizmiyle başarıya ulaşılabileceğini” söyledi.

Hasbihal ve çayın ardından hatıra fotoğrafı çekildi.