21.01.2020

KYK Öğrencilerine Sınav Haftası Motivasyonu

Gebze Müftülüğü ve Gebze Kyk Yurt Müdürlüğü sınav haftasında öğrencilerin moral motivasyonunu yüksek tutmak için çiğ köfte ve tasavvuf musikisi dinletisi programı düzenledi.

Gebze Kyk Yurdu Hasbihal odasında düzenlenen programa Gebze ilçe vaizi Ebuzer Üçtaş, Kyk Yurt Müdürü Resul Kotan, Din Hizmetleri Uzmanı Mahmut Tangal ve Manevi Danışman Yusuf Aktin, Kyk Eğitim Sorumlusu ve öğrenciler katıldı.

İlçe Vaizi Üçtaş çiğ köfte ve musiki faslından önce üniversiteli gençlerle “gençliğin önemi ve kıymetinin bilinmesi; Peygamber efendimizin (sas) örnek kişiliği ve gençlere yaklaşımı” hakkında hasbihal etti.

Çiğ köfte ikramının ardından Türk Tasavvuf Musikisi faslı icra edildi. Üniversiteli gençlerin de zaman zaman eşlik ettiği heyecan verici fasıl programından sonra Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı, öğrencilerin sınavlarında olumlu sonuçlar elde etmeleri için dua edildi.

Üniversite öğrencileri program sonunda memnuniyetlerini dile getirerek, her zaman yanımızda yer alarak motivasyonumuzu yüksek tutmaya çalışan Gebze Müftülüğüne, Manevi Danışmanlara ve Kyk Yönetimine teşekkür etti.