11.08.2022

Çocuklar ve Gençler Yaz Kur'an Kursu Şenliklerinde Eğlendi

Gebze İlçe Müftülüğü ve Gebze belediyesi tarafından orgazine edilen ‘’Yaz Kur’an Kursaları Şenliği’’ etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.
Gebze İlçe Müftülüğü yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler için şenlik düzenlendi. Gebze belediyesi ve Gebze İlçe Müftülüğü organizasyonunda Tatlıkuyu Vadisinde yapılan şenliğe Gebze Kaymakamı Mustafa GÜLER, Gebze Belediye Başkanı Zinnur BÜYÜKGÖZ, Gebze Müftüsü Mahmut ÇAKIR, Kocaeli İl Müftü Yardımcısı İhsan YEGEN ve yaklaşık 2500 öğrenci katıldı.
Programda konuşan Gebze Kaymakamı Sn. Mustafa GÜLER Peygamber Efendimizin güzel ahlakından, EL Emin oluşundan ve çevreye gösterdiği özenden bahsetti. ‘’Burada oluşan kalabalık beni çok mutlu etti. Tüm çocuklarımızı ve bu çocuklarımızın eğitiminde emek veren tüm hocalarımızı tebrik ediyorum’’ dedi. Çocuklarla beraber ok atma, halat çekme, gibi oyunlara eşlik etti.
Yaz Kur’an Kurslarının toplumda bıraktığı izlerin önemine değinen Gebze Müftüsü Sn Mahmut ÇAKIR kurstaki öğrencilere ve ailelerine teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından şenlik, çeşitli oyunlar, sahne gösterileri ve patlamış mısır, şeker gibi ikramlarla devam etti.