18.02.2020

Ezanı Güzel Okuma Hizmet İçi Eğitim Kursu

Diyanet İşleri Başkanlığı, halkımızın dini hayatına rehberlik eden cami görevlilerinin; musiki kabiliyetlerini geliştirerek ezan, kâmet ve salâ okuyuşlarını daha iyi bir seviyeye getirmek ve daha nitelikli hizmet sunmalarını sağlamak amacıyla “Ezanı Güzel Okuma Hizmet İçi Eğitim Kursuaçılmasına karar vermiştir. Gölcük İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Murat SELCİ  03.02.2020-27.02.2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kursun açılış konuşmasını yaptı. Bahse konu olan kurs Gölcük İlçe Müftülüğü bünyesinde İlçe Müftülük Toplantı Salonunda gerçekleşecek olup, 24 günlük eğitim sonrasında 20 kişilik kursiyerlerimiz içinde başarılı olanlara sertifikaları takdim edilecektir. Rabbim muvaffak eylesin.