20.06.2022

40 GÜNLÜK NAMAZ AĞACININ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Gelincik Camisinde 50 genç Merasimle ödüllerini aldı

Gelincik Camii İmam Hatibi Mustafa GÜNEŞ İle Müezzin-Kayyım Tarık TOPÇU'nun Camiye Gidiyorum Namaz kılıyorum, ilmihal Öğreniyorum, Hediyeleri topluyorum yarışması için 09 Mayıs 2022 tarihinde başlayıp 17 Haziran 2022 tarihinde sonaeren. 15 Yaş ve altı gençlerimiz den 50 genç için 20 Haziran 2022 Pazartesi günü Gelincik Camii’nde ödül Merasimi düzenlendi.

Gölcük Müftülüğümüzce Tertip edilen Merasimimiz ; Kocaeli İl Müftüsü Sinan CİHAN’ın riyasetinde, Gölcük Müftüsü  Emin YILMAZ, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım SEZER, Nurettin ACAR, Murakıp Umut DEMİROĞLU, Murakıp Emre BAYRAKTAR, Çiftlik Ulu Camii Uzman İmam-Hatibi Lütfullah YILDIRIM, Gimder Başkanı Ebubekir ULUFER, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa ÖZSOY, Avukat İbrahim ULUFER,   ve Gelincik Camii Dernek Başkanı Osman KESKİN'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Ödül Merasimi’nde konuşan Kocaeli İl Müftüsü Sinan CİHAN, namaz ağacı ve ilmihal eğitimlerini tamamlayan öğrencileri tebrik ederek, “Gençleri can-ı gönülden kutluyorum. Anne-babalarını tebrik ediyorum. Hocalarına teşekkür ediyorum” dedi.

Gölcük Müftüsü Emin YILMAZ, ‘’Namaz sorumluluğunu yerine getiren gençlerimiz ayrıca ilmihal öğrenme hususunda önemli bir sorumluluğun da bilincinde olduklarını. Bu yavrularımızın namaz ve ilmihal öğrenmelerinde gece gündüz gayret gösteren, yorulan hocalarıma teşekkür ediyorum. ’’ dedi.

Kuran-ı Kerim Tilavetlerinin ardından , Gelincik Camiinde 40 gün Namaz Ağacını tamamlayan 50 gençin ödülleri verilerek merasim tamamlanmıştır. Merasimimize yoğun ilgi göstererek büyük bir samimiyet ve ciddiyet içerisinde Merasimimize teşrif ederek huşu içerisinde programı baştan sona takip eden Vatandaşlarımıza/Cemaatimize bu ilgiden dolayı teşekkür ederiz.