09.02.2023

HATAY'DAKİ DEPREMZEDE KARDEŞLERİMİZ İÇİN YOLA ÇIKTIK

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın talimatıyla deprem bölgesinde yürütülen çalışmaların koordinasyonunu sağlamak amacıyla depremin ilk saatlerinde. Başkanlık Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi faaliyetlerine başlamıştı.

Bizde Gölcük İlçe Müftülüğü olarak, Müftümüz Emin YILMAZ'ın riyasetinde Uzman Vaiz İbrahim UÇAN, Murakıp Umut DEMİROĞLU, Gölcük Merkez Camii İmam-Hatibi Mehmet USTA, Hisareyn Merkez Camii Müezzin-Kayyımı Murat ÇELİK, Hicret Camii İmam-Hatibi Recep ELİTOK, Yavuz Sultan Selim Camii İmam-Hatibi Rıdvan ÇAKMAK, İmam-ı Azam Kur’an Kursu Öğreticisi Bayram YALVAÇ, Donanma Camii Kur'an Kursu Öğreticisi Ümmühan GÜLEÇ, Yeşil Camii Kur'an Kursu Öğreticisi Vildan ERCAN, Ziyaret Kur'an Kursu Öğreticisi Birsen Topsakal ile Bugün sabah namazı akabinde Kahramanmaraş'a vatandaşlarımıza yardım için yola çıkmışlardır. Din görevlilerimizin çıkmış oldukları bu yolda Rabbimizden muvaffakiyetler dileriz.